Menu Sluiten

CEPA certificering voor B2 Blue Pestcontrol

Met trots kunnen wij meedelen dat B2 Blue Pestcontrol sinds 1 november, naast het IPM rat certificaat, nu ook  in het bezit is van het CEPA (Confederation of European Pest Management Association) certificaat SEN standaard EN 16636.

Dit kwaliteitszorgsysteem staat in de branche van plaagdierbeheersers gelijkwaardig aan het kwaliteitszorgsysteem ISO 9001 en wordt erkend door het KPMB (Stichting Keurmerk Plaagdiermanagementbedrijven).

Om de kwaliteit die wij, en u als klant, nastreven en te waarborgen zijn al de processen vastgelegd in ons ge├»ntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem en door KIWA  getoetst volgens het CEPA Certified Protocol. Het B2Blue handboek omschrijft alle noodzakelijke processen die nodig zijn om bij u een constante hoogwaardig kwalitatieve dienstverlening uit te voeren op het gebied van plaagdierbeheersing.

U mag van ons verwachten dat wij hierin het initiatief nemen en ons doorlopend blijven verbeteren. Gemotiveerde medewerkers binnen een goed gestructureerde organisatie is onze kracht. B2 Blue Pestcontrol investeert in opleiding en innovatie om hiermee de dienstverlening, maar ook de motivatie en proactieve houding van de medewerkers te blijven verbeteren.