Menu Sluiten

Mieren, vindt u ze leuk?

De wegmier vind ideale leefomstandigheden in tuinen, terrassen, verhardingen in en rondom bedrijfsgebouwen of scholen. De zonverwarmde bestratingen zijn daarnaast een goede plaats voor verscholen nesten. Normaliter vindt de wegmier hun voedsel buitenshuis maar indien dit tekort schiet of in geval van droge weersomstandigheden trekken de wegmieren massaal naar binnen op zoek naar geschikt voedsel.

Faraomieren bouwen hun nesten in verwarmde gebouwen, vooral in ziekenhuizen, hotels en flatgebouwen. Deze mier leeft van rottend organisch materiaal en draagt schadelijke ziektekiemen met zich mee, die bij de voedselbron worden opgepikt.

De oplossing!
B2 Blue Pest Control is gespecialiseerd en gecertificeerd  in het bestrijden van de seizoensongedierten. Onze vakbekwame servicemedewerkers leven zich in om de last van mieren, wespen en spinnen bij uw bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. De betrouwbaarste manier om de nesten te vernietigen is de hulp inschakelen van B2 Blue Pest Control. Neem vrijblijvend contact op en onze adviseur zal samen met u de situatie bekijken en u een gepast voorstel doen waar daarna de bestrijding kan aanvangen.