Menu Sluiten

Muggen

Hoe ontstaat een muggenplaag?
Het weer heeft een grote invloed op het ontstaan van een muggenplaag. Zo kan het dat na een natte periode een warme periode aanbreekt en het aantal muggen toeneemt. Muggenlarven komen dan massaal uit in stilstaande wateren en de vrouwelijke muggen gaan opzoek naar het nodige bloed om daarna weer eitjes te kunnen leggen.

Soms is een muggenplaag niet te stoppen en moet we aanvankelijk voorkomen dat de plaag in uw bedrijfspand komt. Het muggen brobleem kan ook verder weg liggen, muggen kunnen namelijk grote afstanden afleggen, dat houd dus in dat er we kan worden voorkomen dat ze  ze zich rondom of in uw bedrijf of woning gaan vestigen.

Wat zijn de gevolgen van een muggenplaag?
De gevolgen van een muggenplaag hier zijn niet zo groot. De muggensoorten in Nederland laten alleen vervelende rode bulten achter, die dan soms ook een allergische reactie kan veroorzaken. Toch kunnen er muggen uit de tropen op visite zijn. Het is dus altijd verstandig om op te passen met insecten, ze kunnen namelijk schadelijke virussen overbrengen op mensen.

Heeft u last van veel muggen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij muggenoverlast en andere ongedierte. Vul onderstaand formulier in voor een offerte of een inspectie. Dan maken we snel een afspraak!