Menu Sluiten

Vliegen

Een vliegenplaag kan zich razendsnel vormen in huis als op kantoor. Vliegen dragen een tal van ernstige ziekten bij zich waaronder salmonella, dysenterie, tuberculose en parasitische wormen.
Maar waar is overgegaan tot een goede professionele beheersing van vliegende insecten, is gebleken dat de verspreidingskans van ziekteverwekkende organismen aanzienlijk is gereduceerd. Het installeren van hoogwaardige en betrouwbare vliegenvangers is dus essentieel.

In samenwerking met een toonaangevende fabrikant van elektrische vliegenvangers heeft 2B Blue Pest Control verschillende soorten lampen en lijmplanken in het assortiment. De lampen voldoen allemaal aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn tevens een belangrijk middel bij het conformeren aan de HACCP, BRC regelgeving in de voedingsmiddelen industrie en hygiƫne. De lampen produceren een krachtig UV-licht en Ultra sound dat insecten aantrekt en dan vervolgens op lijmplanken afvangt. Snel, geruisloos en zonder toevoeging van chemicaliƫn of andere schadelijke stoffen.

De lijmplanken en lampen zijn eenvoudig te vervangen en alle apparaten hebben weinig onderhoud nodig. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze 2B Blue Pest Control adviseurs.